en halv pose pastaskruer
lidt olie
½-1 løg
150 g hakket oksekød
½ dåse flåede tomater
lidt revet ost
salt, peber, oregano, paprika.
Pastakogning: Sæt en gryde trekvart fyldt med vand over.
Kom lidt olie og 1 tsk salt i.
Skru op på højeste blus på kogepladen og læg låg på gryden.
Når vandet koger, skal pastaen i.
Når vandet koger igen, skal du tage tid.
Pastaskruerne skal koge uden låg i 10 minutter.
Hæld pastaen op i en si.
Kødsauce: Pil løget og skær dem i små terninger.
Varm lidt olie i en gryde og kom en lille bid løg i.
Når olien syder omkring løgstumpen, skal løget i.
Rør rundt i løgene, til de er gennemsigtige eller lidt lysebrune.
Kom det hakkede oksekød i gryden og rør rundt, til det har delt sig til
"millionbøf".
Kom de flåede tomater i retten og hak dem lidt i stykker.
Rør godt rundt i blandingen og sørg for, at gryden kommer i kog.
Smag til med lidt peber, 1 tsk salt, lidt oregano og lidt paprika.
Når pastaskruerne er kogt og kødsaucen færdig, skal begge dele blandes sammen i den største gryde.
Smør et ovnfast fad med olie og hæld bladningen i.
Drys med revet ost og sæt fadet i ovnen ved 200ºC i cirka 15 minutter.
Osten skal være smeltet og lysebrun.