Logo

Paella med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Paella med kylling

1 stegekylling, ca. 1,2 kg

2 løg

1 fed hvidløg

2 courgetter

250 g champignoner

300 g blomkål

4 tomater

6 spsk olivenolie

salt og peber

1 bdt. frisk persille, hakket

300 g hestebønner, på dåse

5 dl grønsagsbouillon

lidt safran

150 g ærter, dybfrost

300 g paellaris

50 g sorte oliven uden sten

 

Del kyllingen i 8 stykker.

Pil løg og hvidløg, og skær den i ski­ver.

Gør courgetterne i stand og gnid champignonerne rene med en fugtig klud.

Skær begge dele i skiver.

Gør blomkålen i stand og del den i små buketter.

Overhæld tomaterne med kogende vand, fjern skind, stilkfæste og kerner, og skær frugt­kødet i tern.

Varm olien op på en stor pande og brun kyllingestykkerne godt overalt.

Tag dem fra panden og svits løg og hvidløg her­på.

Tilsæt courgetter, og lad dem stege med.

Kom så svam­pe og persille i, og lad det hele simre i yderligere 5 min.

Kom tomattern samt hestebønner med væde på panden.

Hæld bouillon ved, og bring det hele i kog.

Bland safran i.

Lad blandingen simre i ca. 10 min ved middel temperatur.

Tilsæt blomkål, kylling, optøede ærter og ris, og lad det simre vide­re i 20 min.

Fordel til sidst de sorte oliven på paellaen, og lad den hvile tildækket i endnu ca. 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her