#
500 g kalkun - eller kyllingekød
200 g rejer
1 dåse muslinger
4 dl løse ris
1 ½ dl olie
1 stort hakket løg
lidt safran
2 fed hvidløg
6-8 hønsebouillon
1 citron, saften heraf
salt og peber
1 stor kop ærter
1 rød eller grøn peberfrugt
3 tomater
citron til pynt
Skalrejer til pynt
*
Brun kalkun- eller kyllingekødet i olien og lad det snurre i 10 min.
Kødet tages op, og løg, presset hvidløg, ris og safran kommes i.
Når det er svitset i olien, lægges kødet tilbage i gryden.
Der tilsættes 6-8 dl hønsebouillon og salt, og retten koger ved svag varme i 20 min.
Tag gryden af varmen og lad den stå i 5 min., til risene er helt færdige.
Bland forsigtigt rejer og muslinger i og smag til med krydderier og citronsaft.
Til sidst kommes de optøede ærter i.
Paellaén pyntes med tomatbåde, citronbåde, strimler af peberfrugter og skalrejer.