Logo

Paella med kylling og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

500 g kalkun - eller kyllingekød
200 g rejer
1 dåse muslinger
4 dl løse ris
1 ½ dl olie
1 stort hakket løg
lidt safran
2 fed hvidløg
6-8 hønsebouillon
1 citron, saften heraf
salt og  peber
1 stor kop ærter
1 rød eller grøn peberfrugt
3 tomater
citron til pynt
Skalrejer til pynt
*


Brun kalkun- eller kyllingekødet i olien og lad det snurre i 10 min.
Kødet tages op, og løg, presset hvidløg, ris og safran kommes i.
Når det er svitset i olien, lægges kødet tilbage i gryden.


Der tilsættes 6-8 dl hønsebouillon og salt, og retten koger ved svag varme i 20 min.
Tag gryden af varmen og lad den stå i 5 min., til risene er helt færdige.


Bland forsigtigt rejer og muslinger i og smag til med krydderier og citronsaft.

Til sidst kommes de optøede ærter i.

Paellaén pyntes med tomatbåde, citronbåde, strimler af peberfrugter og skalrejer.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her