Logo

Ovnbagt urtelaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g laksefileter
1 grøn peber
1 rød peber
125 g champignon
1 lille squash
1 dl olivenolie
½ dl citronsaft
2 fed knust hvidløg
Krydderurter
Salt
peber
Smør

Olivenolie, hvidløg, citronsaft og finthakkede krydderurter blandes og hældes over fisken (skal trække min. 20 minutter i køleskab). Rød og grøn peber, champignon og squash renses og skæres i grove tern og sauteres i smør og smages til med salt og peber. Grøntsagerne placeres i bunden af et ovnfast fad. Laksen lægges ovenpå og resten af marinaden hældes over. Stilles i en forvar-met ovn ved 200° i 15-20 min.

Serveres evt. med pasta eller ciabattabrød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her