Den bagte æggekage
med grønsagsfyld smager dejlig varm og friskbagt, men kan også nydes kold fx
til picnicturen.
3-4 portioner.
Arbejdstid: 40 min. Bagetid: ca. 30 min.
#
8 æg
2 spsk majsstivelse
2 dl mælk
4 løg
1-2 squash (225 g)
1 bundt bredbladet
persille
2 spsk olie
salt og friskkværnet
peber
4-5 store tomater
Tilbehør: brød
*
PISK æggene sammen.
Rør majsstivelse
sammen med mælken, og pisk det i æggene.
PIL løgene, og hak
dem fint.
Vask squashene, og
riv dem groft.
Skyl persillen, og
hak den.
STEG løgene klare på
en pande med olie, uden at de tager farve.
BLAND løgene i
æggeblandingen sammen med squash og persille.
Krydr med salt og
peber.
HÆLD æggeblandingen
i en bradepande (ca. 20 30 cm) beklædt med bagepapir.
Sæt formen i ovnen
ved 180 °C i ca. 15 min., til massen er halvfast.
VASK tomaterne, og
skær dem i skiver.
Læg dem l et jævnt
lag på toppen, og bag æggekagen fast og færdig i ca. 15 min. mere.
Server varm eller
afkølet med brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin