8 skiver bankekød
500 gram bacon i skiver
125 gram krydret flødeost (evt. Pikant ost)
1 tsk stærk sennep
1 knivspids peber
3 store gulerødder
1 løg
½ dl tomatpure
2 dl rødvin
3 dl kraftig oksefond eller 2 stk oksebouillon terninger og 3 dl vand
2 dl piskefløde
Salt
Flødeost, sennep og peber røres sammen i en skål.
Kødet bankes ud til flade bøffer.
Flødeost smøres ud i et jævnt lag oven på bøfferne.
Bacon fordeles herover.
Bøfferne rulles sammen og fastgøres med en kødnål eller tandstikkere.
Kødrullerne brunes af på panden.
Kødrullerne tages op fra panden og lægges i et smurt ovnfast fad.
Panden koges af med oksebouillon.
Tomatpure, rødvin og fløde tilsættes.
Der smages til med salt og peber.
Saucen hældes over kødrullerne.
Retten simrer i ovnen ved 200°C til kødet er mørt, ca. 1 ½ time.
Hertil kan der serveres pestokartofler samt grøn salat.