Logo

Ostefyldte kødruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiver bankekød
500 gram bacon i skiver
125 gram krydret flødeost (evt. Pikant ost)
1 tsk stærk sennep
1 knivspids peber
3 store gulerødder
1 løg
½ dl tomatpure
2 dl rødvin
3 dl kraftig oksefond eller 2 stk oksebouillon terninger og 3 dl vand
2 dl piskefløde
Salt
 
Flødeost, sennep og peber røres sammen i en skål.
Kødet bankes ud til flade bøffer.
Flødeost smøres ud i et jævnt lag oven på bøfferne.
Bacon fordeles herover.
Bøfferne rulles sammen og fastgøres med en kødnål eller tandstikkere.
Kødrullerne brunes af på panden.
Kødrullerne tages op fra panden og lægges i et smurt ovnfast fad.
Panden koges af med oksebouillon.
Tomatpure, rødvin og fløde tilsættes.
Der smages til med salt og peber.
Saucen hældes over kødrullerne.
Retten simrer i ovnen ved 200°C til kødet er mørt, ca. 1 ½ time.
Hertil kan der serveres pestokartofler samt grøn salat. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her