4 kyllingefiléter a 90-100 g
4 tandstikkere
1 spsk olivenolie
1 dl reven mozzarellaost
fyld:
4 spsk frisk, hakket basilikum
2 spsk mager kvark (5%)
2 spsk reven mager stærk ost
1 spsk friskpresset citronsaft
1 fed hvidløg
1 tsk ansjospasta
¼ tsk friskkværnet sort peber
1 spsk citronsaft
1 fed hvidløg
1 tsk ansjospasta
¼ tsk friskkværnet sort peber
Sæt ovnen på 225ºC.
Smør en plade eller brug bagepapir.
Begynd med fyldet.
Bland 3 spsk af basilikummen med resten af ingredienserne i en lille
skål.
Skær et vandret snit i hver af kyllingefileterne og kom fyldet i.
Hold åbningerne sammen med tandstikkere.
Opvarm olien på en pande og steg kyllingefileterne til de er gyldne.
Læg kyllingefileterne på bagepladen.
Drys med mozzarella og resten af basilikummen.
Eftersteg nederst i ovnen ca. 20 min til kyllingefiléterne er helt
gennemstegte.
Dæk med folie hvis de bliver for mørke.
Server straks evt. med ovnstegte kartoffelbåde eller hasselback-kartofler