Logo

Ostefarsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalv og flæsk
1 æg
2 spsk rasp
1 dl mælk
salt og peber
bacon til pynt
Fyld:
150 g flødeost (Philidelphia)
1 bundt persille
1 fed hvidløg
 
Farsen blandes og deles i 2 ca lige store stykker, ostefyldet ligges mellem dem, pyntes til sidst med bacon.
Bages i ovnen ved 200°C i ca 1 time.
Serveres med hasselbagte kartofler

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her