500 g frisk pasta
2 dl fløde 13%
2 æggeblommer
50 g reven parmesanost
200 g champignon i kvarte
1 porre i skiver
1 gulerod groft revet
1 courgette i terninger
3 stilke bladselleri i tynde skiver
1 dåse hakket tomater
2 spsk tomatpuré
1 spsk fast bouillon; f. eks. Oskar
½ tsk oregano
½ tsk timian
3 spsk olie
Varm olien i en bredbundet gryde og steg porrer og gulerod, derefter
courgette og bladselleri.
Det skal ikke brunes.
Tilsæt tomater med væde, puré, bouillon og krydderier.
Lad saucen småkoge ca. 15 minutter.
Kom champignoner i og fortsæt kogningen 5 minutter.
Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisning og lad den dryppe godt af i en sigte.
Rør fløde, æggeblommer og ost sammen i en gryde og varm det under
piskning, må ikke koge.
Bland pastaen i og server med sauce.