Logo

Ostepaneret forel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ostepaneret forel

4 portions-foreller

hvedemel

salt og peber

2 æggeblommer

3 spsk rasp

3 spsk reven parmesan

olie

½ citron saft af

persille klippet

Tilbehør: kogte kartofler, Tomatsauce - se Tillæg

*

Vend først de rensede foreller i hvedemel, der er blandet med salt og pe­ber, og derpå i sammenpiskede æggeblommer.

Bland rasp og par­mesan og vend forellerne heri.

Tryk panaden godt fast og lad forel­lerne ligge 10 minutter.

Opvarm rigelig olie i panden og rist forellerne ca. 5-7 minutter på hver side.

Dryp dem med citronsaft og drys med persille.

Server kartofler og tomatsauce til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her