Logo

Okseruller med palmemarv i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 oksefileter
1 ds palmehjerter
1 fed hvidløg
4 skiver rå skinke
1 rød peberfrugt
2 løg
salt ogpeber
sennep
50 g margarine
bouillon
hvedemel


Okserouladerne drysses med salt og peber og smøres med sennep.
Beklæd dem med en skive skinke, peberfrugt i strimler og hakket løg.
Læg 1 stykke palmemarv på hvert kødstykke, rul dem sammen og luk med kødnål.
Rulles i hvedemel.
Smelt margarinen i den åbne gryde og brun rullerne godt deri og spæd op med bouillon.
Luk gryden og kog i 15-18 minutter.
Køl gryden af og luk den op.
Smag retten til og jævn om nødvendigt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her