500 g oksekød fra låret
2 store salatløg
4 spsk vegetabilsk olie
2 spsk malede jordnødder
2 spsk østerssauce
1 spsk palmesukker
1 dåse usødet kokosmælk (4 dl)
½ bdt. thaibasilikum
2 spsk sursød sauce
1 spsk grofthakkede jordnødder
Skyl og dup oksekødet tørt, og skær det i strimler.
Pil løgene, halver dem, og skær dem i strimler.
Varm olien op i wokken, svits løgstrimlerne kraftigt heri, og tag dem så op.
Svits ligeledes strimler af oksekød i wokken, og tag dem op igen.
Rist de malede jordnødder let i den varme wok, spæd med østerssauce, drys revet palmesukker over, hæld kokosmælk ved, og lad saucen koge ind til en tyktflydende konsistens.
Kom atter løg og oksekød i, og vend rundt.
Smag til sidst til med basilikumblade og sursød sauce, og server drysset med grofthakkede jordnødder.