Logo

Oksekød med jordnøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekød med jordnøddesauce

500 g oksekød fra låret

2 store salatløg

4 spsk vegetabilsk olie

2 spsk malede jordnødder

2 spsk østerssauce

1 spsk palmesukker

1 dåse usødet kokosmælk (4 dl)

½ bdt. thaibasilikum

2 spsk sursød sauce

1 spsk grofthakkede jordnødder

 

Skyl og dup oksekødet tørt, og skær det i strimler.

Pil løgene, halver dem, og skær dem i strimler.

Varm olien op i wokken, svits løgstrimlerne kraftigt heri, og tag dem så op.

Svits ligeledes strimler af oksekød i wokken, og tag dem op igen.

Rist de malede jordnødder let i den varme wok, spæd med østers­sauce, drys revet palmesukker over, hæld kokosmælk ved, og lad saucen koge ind til en tyktflydende konsistens.

Kom atter løg og oksekød i, og vend rundt.

Smag til sidst til med basilikumblade og sursød sauce, og server drysset med grofthakkede jordnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her