2-3 udkernede, røde chili
1 løg i kvarter
3 fed hvidløg uden skal
3 spsk vegetabilsk olie
500 g tykstegsfilet i tynde skiver
1 spsk østerssauce
2 spsk fishsauce
4 spsk vand
1 udkernet, rød peberfrugt i skiver
2 spsk hakket, frisk koriander
Kør chili, løg og hvidløg til en næsten line puré i foodprocessoren/blenderen.
Varm 2 spsk olie op i en wok eller stor sauterpande. Steg kødet, til det er pænt brunet (del skal muligvis gøres i flere omgange) og stil det til side.
Kom den sidste skefuld olie i panden og lynsteg chilipastaen ved moderat varme i 4 minutter, til det er gyldenbrunt.
Kom oksekød, østerssauce, fiskesauce, vand og rød peber i panden og steg det i yderligere 2 minutter, til kødet et stegt.
Server retten drysset med hakket koriander.