½ kg skært oksekød
1 stort løg
250 g hvidkål
4 stilke bladselleri m. grønt
4 tomater
2 store æbler
2 spsk olie
groft salt og peber
½ dl kinesisk soya
2 spsk oregano
2 fed hvidløg
50 g sorte oliven
1. Skær oksekødet i strimler så tynde som en blyant.
2. Rens grønsagerne. Skær løget i tynde ringe. Snit hvidkålen fint. Skær selleristilkene med bladene i stykker på ca. 1 cm. Skær tomaterne og æblerne i tynde både. Hak hvidløgsfedene.
3. Varm olien i woken. Svits løgringene. Kom kødet i woken og svits det. Kom kål, selleri og æbler i. Vend det nogle gange og kom tomaterne i. Vend endnu nogle gange.
4. Kom kinesisk soya, hvidløg, oregano og oliven i. Smag til med salt og peber.
5. Sæt wokken på bordet og servér retten med ris og kinesisk soya.