Logo

Oksehaler i rødvin i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg oksehaler
75 g smør eller margarine
500 g små løg
500 g gulerødder
½ tsk karry
½ tsk mild paprika
¼ tsk basilikum
¼ tsk merian
1 fed hvidløg
1 spsk salt
500 g champignon
½ liter rødvin
1 ds tomater
hvedemel
 
Del halerne i ledene og brun dem i fedtstoffet.
Pil løgene og skær dem ud i kvarte.
Skrab gulerødderne og skær dem i skiver.
Svits løg og gulerødder i fedtstoffet.
Kom det hele i den gennemfugtede stegeso.
Bland krydderierne, juicen fra tomaterne og rødvinen og pres hvidløget i
blandingen.
Hæld det over halerne.
Retten mørner på 2-3 timer ved 200ºC.
Halerne skal være så møre, at kødet kan tages fra benene med en ske.
Kom de ituskårne champignon i sammen med tomaterne og lad dem stå ca. 5
minutter.
Er skyen blevet meget fed, skummes noget af fedtet fra.
Retten kan jævnes med hvedemel, men det er ikke nødvendigt.
Spis kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her