Logo

Nakkefilet med chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g nakkefilet
1 fedhvidløg
Salt
peber
4 spsk frisk rosmarin eller 4 tsk tørret

Pasta med chili og grønsager:
½-1 chili efter smag
4 fedhvidløg
250 g champignon
160 g rød peberfrugt
250 g tynde grønne bønner
350 g tørret pasta fx tagliatelle
½ spsk olie
2 spsk frisk rosmarin eller 2 tsk tørret
3 dl bouillon eller afskummet sky fra steg
Saucejævner
50 g friskost naturel 6%
Salt

Skær hvidløget i tynde snitter og stik det ind i nakkefileten ved hjælp af en urtekniv.
Gnid kødet med salt, peber og rosmarin.

Stil det i en kold ovn ved 180ºC og steg det i 1 ½ - 2 timer, til det netop er gennemstegt.
Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen vise 75ºC.
Lad kødet hvile tildækket i 20 min.

Skær chilien i tynde ringe.
Fjern kerner, hvis retten ikke ønskes for stærk.
Hak hvidløg fint.
Skær champignonerne i skiver og peberfrugten i grove umage stykker.
Halvér eventuelt bønnerne.

Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Hæld vandet fra.

Opvarm olien på en stor pande/gryde. Svits alle grønsagerne ved kraftig varme i 3-4 minutter under omrøring.
Tilsæt rosmarin og bouillon og kog retten igennem under låg.
Jævn med saucejævner og rør osten i.
Smag til med salt.

Bland pastaen med grønsagerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her