En hurtig og mættende middag eller snack, som du kan have
det godt med at spise. Skift ost og cremefraiche ud med plantebaseret ost og
yoghurt for at gøre denne vegansk!
20 min forberedelse. 15
min kogetid. 2 portioner
# Ingredienser
2 (ca. 200 g hver) søde kartofler
400 g dåse sorte bønner, skyllet, drænet
125 g majskerner, drænet
125 ml (½ kop) tacosauce eller tomatsalsa plus ekstra til
servering
35 g (⅓
kop) groft revet cheddar
Til
servering:
majschips
½ avocado,
moset
2 spsk cremefraiche
2 tsk hakkede friske korianderblade
* Tilberedning
Skrub de søde kartofler og prik et par gange med en lille
skarp kniv.
Læg i en airfryer-kurv og kog ved 180 °C i 30 min.
Bland imens de sorte bønner, majs og sauce eller salsa i en
skål.
Fjern de søde kartofler fra airfryeren og læg hver på et
stykke bagepapir,
så du kan løfte dem ind og ud af airfryeren.
Lav et snit på langs på hver sød kartoffel, og sørg for ikke
at skære hele vejen igennem. (Vær forsigtig, da de er varme.)
Åbn søde kartofler bredt for at skabe en 'skål'.
Top med bønneblandingen, tryk forsigtigt fast med bagsiden
af en ske.
Drys med 25 g (¼ kop) cheddar ost.
Løft forsigtigt de søde kartofler op i airfryer-kurven.
Kog ved 180 °C i 3 min eller indtil osten er smeltet.
Top med nogle majschips og resterende cheddar.
Kog i yderligere 2 min, eller indtil ny ost er smeltet.
Løft forsigtigt de søde kartofler op på serveringsfade.
Top med avocado, cremefraiche, koriander og ekstra sauce
eller salsa.
Smag til og server.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------