2-3 squash
Kødsauce:
1 stort løg
olie
500 g fårefars
1 ds Tomater
1 lille ds Koncentreret tomatketchup
1 tsk kanel
2 spsk hakket persille
2 spsk hakket oregano
4 spsk hakket pebermynteblade
2 spsk rasp
50 g fetaost
salt og peber
Ostesauce:
Karolines mornay sauce
Squash skæres i skiver og lægges i et ovnfast fad.
Kødsauce:
Det hakkede løg svitses i olien uden at tage farve.
Farsen kommes i, røres til den har delt sig.
Dåsetomater og væde samt de øvrige ingredienser undtaget rasp og fetaost tilsættes.
Koges ved svag varme ca. 10 – 15 min., tilsæt evt. lidt vand.
Rasp og smuldret fetaost tilsættes.
Kanelstangen fjernes.
Gryden tages fra varmen og kødsaucen fordeles over squash skiverne i fadet.
Ostesaucen hældes over.
Retten sættes i ovnen ca. ½ time ved 200ºC.
Serveres med salat og flytes til.