Logo

Middelhavspasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g spaghetti
450 g mellemstore rejer
2 fed hvidløg - finthakkede
½ dl hønsebouillon
2 spsk friskhakket basilikum eller 2 tsk tørret
2 spsk friskhakket koriander
½ tsk fintahkket stærk chilifrugt
2 spsk friskpresset citronsaft
 
Kog spaghettien efter pakkens anvisninger, men udelad salt.
Pil rejerne. Hak hvidløg, løg og urter fint.
Hak chilifrugten og pres citronen.
Opvarm hønsebouillonen i en wok eller på en pande.
Tilsæt hvidløg og løg og lad det koge ca. 2 min. under omrøring.
Tilsæt rejer, persille, basilikum, citronsaft og chilifrugt.
Rør rundt ca. 5 min.
Lad spaghettien løbe af i et dørslag og fordel den på tallerkener.
Garnér med rejer og koriander og servér straks.
 

Pr. portion: Kalorier 248 = 1045 kilojoule. Kylhydrat 26 g Protein 32 g Fedt 2 g (8%). Fibre 1 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her