350 g spaghetti
450 g mellemstore rejer
2 fed hvidløg - finthakkede
½ dl hønsebouillon
2 spsk friskhakket basilikum eller 2 tsk tørret
2 spsk friskhakket koriander
½ tsk fintahkket stærk chilifrugt
2 spsk friskpresset citronsaft
Kog spaghettien efter pakkens anvisninger, men udelad salt.
Pil rejerne. Hak hvidløg, løg og urter fint.
Hak chilifrugten og pres citronen.
Opvarm hønsebouillonen i en wok eller på en pande.
Tilsæt hvidløg og løg og lad det koge ca. 2 min. under omrøring.
Tilsæt rejer, persille, basilikum, citronsaft og chilifrugt.
Rør rundt ca. 5 min.
Lad spaghettien løbe af i et dørslag og fordel den på tallerkener.
Garnér med rejer og koriander og servér straks.
Pr. portion: Kalorier 248 = 1045 kilojoule. Kylhydrat 26 g Protein 32 g Fedt 2 g (8%). Fibre 1 g