6 skiver bacon
3 spsk majsolie
1 kylling
2 løg
2 fed hvidløg
2 dl ris
1 dåse tomater
2 friske chilier
½ tsk spidskommen
3 dl hønsebouillon
3 dl ærter
stærk chilisauce.
Skær baconskiverne i mindre stykker og rist dem sprøde i en gryde tag
dem op, hæld olie i gryden.
Parter kyllingen i 8 stykker.
Tør kyllingestykkerne godt med køkkenrulle og steg dem på alle sider i
fedtstoffet i 15 min.
Imens kyllingen steger hakkes løg og tomater, gem saften, snit hvidløgene fint og rens chilierne og skær dem i smalle strimler.
Tag kyllingestykkerne op og svits løg, hvidløg og ris nogle minutter, rør
ofte.
Hæld tomater i sammen med chilier og spidskommen.
Læg kyllingestykkerne og baconstrimlerne tilbage i gryden.
Hæld bouillon på, dæmp varmen, læg låg på og lad retten snurre i ½
time.
Rør af og til rundt, tilsæt lidt tomatsaft hvis retten ser for tør ud, kog
uden låg de sidste 10 minutter hvis der er for meget væde.
Rør ærterne i, smag til med stærk chilisauce og varm det hele godt
igennem.