Logo

Mexicansk kylling med chilipandekager, bønneragout og salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

280 g barbecuemarineret kyllingefilet fra frisk fjerkræ
1 spsk olie
1 glas mild tacosauce (230 g)
2-3 usødede pandekager
50-75 g reven mozzarella
½ tsk Santa Maria
grønne chiliflager

Ragout:
150 g blandede bønner fx. kidney bønner, hvide bønner eller sorte

bønner
2 spsk olie
1 fed knust hvidløg
1 stor finthakket rød chili uden kerner
1 spsk citronsaft
½ tsk salt
peber
2 spsk hakket persille

Salsa:
1 avocado i små tern
1 spsk finthakket løg
1 tomat i små tern
1 spsk citronsaft

Læg bønnerne i blød i vand i mindst 4 timer, gerne natten over.
Hæld vandet fra, og kog dem i letsaltet vand i ca. 45 minutter.
Svits hvidløg og chili 1 minut i olie, tilsæt de kogte afdryppede bønner
og svits i endnu 2-3 minutter.
Smag til med citronsaft, salt og peber og drys med hakket persille. Skær kyllingefileterne i tynde strimler og rist dem i olie 3-4 minutter. Tilsæt tacosauce, kog op og smag til med salt og peber.
Drys pandekagerne med reven ost og chiliflager.
Gratiner pandekagerne under grillen, til osten er gylden.
Læg bønneragout og kylling oven på de gratinerede pandekager.
Server med salsa rørt sammen af avocado, løg og tomat smagt til med
citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her