280 g barbecuemarineret kyllingefilet fra frisk fjerkræ
1 spsk olie
1 glas mild tacosauce (230 g)
2-3 usødede pandekager
50-75 g reven mozzarella
½ tsk Santa Maria
grønne chiliflager
Ragout:
150 g blandede bønner fx. kidney bønner, hvide bønner eller sorte
bønner
2 spsk olie
1 fed knust hvidløg
1 stor finthakket rød chili uden kerner
1 spsk citronsaft
½ tsk salt
peber
2 spsk hakket persille
Salsa:
1 avocado i små tern
1 spsk finthakket løg
1 tomat i små tern
1 spsk citronsaft
Læg bønnerne i blød i vand i mindst 4 timer, gerne natten over.
Hæld vandet fra, og kog dem i letsaltet vand i ca. 45 minutter.
Svits hvidløg og chili 1 minut i olie, tilsæt de kogte afdryppede bønner
og svits i endnu 2-3 minutter.
Smag til med citronsaft, salt og peber og drys med hakket persille. Skær kyllingefileterne i tynde strimler og rist dem i olie 3-4 minutter. Tilsæt tacosauce, kog op og smag til med salt og peber.
Drys pandekagerne med reven ost og chiliflager.
Gratiner pandekagerne under grillen, til osten er gylden.
Læg bønneragout og kylling oven på de gratinerede pandekager.
Server med salsa rørt sammen af avocado, løg og tomat smagt til med
citronsaft.