Logo

Marokkansk kalkun med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kalkunkød i strimler
2 tsk knust spidskommen
1 tsk paprika
2 fedhakket hvidløg
2 spsk olivenolie
1 løg i strimler
1 tsk safran
saft af 1 citron
½ usprøjtet citron i tynde skiver

Vend kalkunkødet med spidskommen, paprika, hvidløg og 1 spsk olivenolie. Lad det trække 10 min.
Sauter løget i 1 spsk olivenolie 2 min.
Vend kødet i og sauter yderligere 3 min.
Tilsæt safran, citronsaft og citronskiver og kort efter 2 dl vand eller bouillon.
Lad retten simre for svag varme 10 min og server med couscous.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her