Logo

Marios fine kødsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marios fine kødsauce

3 gulerødder

¼ selleri

2 løg

smør eller margarine

350 g hakket oksekød

100 g hakket, ferskrøget skinke

1,5 dl tomatsaft

1,5 dl rødvin

salt og peber

¼ tsk salvie

¼ tsk oregano

200 g champignon

Tilbehør: kogt spaghetti eller makaroni - se Tillæg, reven ost, brød

*

Riv gulerødder og selleri groft på råkostjernet og hak løgene ret fint.

Lad det hele snurre et par minutter i fedtstof uden at tage farve.

Tilsæt kød og skinke lidt efter lidt og rør til kødet taber farven og smuldrer.

Spæd med tomatsaft og rødvin og tilsæt salt, peber, salvie og oregano.

Lad saucen snurre sagte i 25 minutter.

Tilsæt de hakkede champignon og lad det snurre endnu ca. 10 minutter.

Server spaghetti eller makaroni samt reven ost og brød til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her