3 gulerødder
¼ selleri
2 løg
smør eller margarine
350 g hakket oksekød
100 g hakket, ferskrøget skinke
1,5 dl tomatsaft
1,5 dl rødvin
salt og peber
¼ tsk salvie
¼ tsk oregano
200 g champignon
Tilbehør: kogt spaghetti eller makaroni - se Tillæg, reven ost, brød
*
Riv gulerødder og selleri groft på råkostjernet og hak løgene ret fint.
Lad det hele snurre et par minutter i fedtstof uden at tage farve.
Tilsæt kød og skinke lidt efter lidt og rør til kødet taber farven og smuldrer.
Spæd med tomatsaft og rødvin og tilsæt salt, peber, salvie og oregano.
Lad saucen snurre sagte i 25 minutter.
Tilsæt de hakkede champignon og lad det snurre endnu ca. 10 minutter.
Server spaghetti eller makaroni samt reven ost og brød til.