Logo

Marineret vildsvinesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2000 g vildvinesteg
smør
2 gulerødder
1 lille løg
salt
peber
3 dl bouillon

Sauce:
4 dl af skyen
2 dl piskefløde
1 spsk vinaigre
1-2 spsk fransk sennep
2 spsk gele
evt. lidt kulør (soya)
jævning

Kødet brunes i en gryde i smør med gulerødder i skiver og det hakkede løg. Salt og peber tilsættes tillige med bouillon og under låg småsteger kødet i ca. 2 timer. Gennemstegt skal det være.

Så tages kødet op og skyen sies, hældes tilbage i gryden med piskefløde, eddike, sennep, gele og kulør.

saucen koger godt igennem, jævnes og smages til, kom gerne lidt ekstra smør i.

Servers med halve tomater letstegte i et ovnfast fad, grønne bønner og gerne kartoffelmospuffer, det er kartoffelmos, kogt i friture, de kan købes frosne lige til at varme. Men små faste pillekartofler er lige så godt.

Giv gerne en ikke for sød æblemos smagt til med friskrevet peberrod til, det er meget raffineret til vildsvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her