Logo

Marineret torskelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g torskelever
1 rødløg, finthakket
30 g kapers
citronsaft
persille
chili

Steg torskeleveren gylden på begge sider.
Den skal ikke være gennemstegt.
Krydr med salt og peber og mariner med finthakket rødløg, lidt chili, kapers, persille og citronsaft.
Sæt den køligt hvis den laves mange timer før måltidet begynder.
Server den under alle omstændigheder ved stuetemperatur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her