Logo

Marineret lammeragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammebov, skåret i store terninger)
1 tsk friske rosmarinblade
5 friske salvieblade
2 fed hvidløg
10 stk enebær
6 spsk olivenolie
saft fra 1 citron
1 spsk vineddike
2 ½ dl hvidvin

Hak rosmarin, salvie og pillede hvidløgsfed fint. Knus enebærrene.
Bland krydderurterne og enebær med olivenolie og vineddike og smag til med salt og peber.
Læg kødterningerne i et ovnfast fad og hæld marinaden over.
Lad det trække i 2-3 timer. Vend af og til kødet i marinaden.
Sæt fadet i ovnen ved 180°C i 45 minutter.
Hæld vinen i og lad retten stå endnu 45-60 minutter, eller til vinlagen næsten er kogt ind, og kødet er letbrunet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her