Logo

Marineret, kogt skinke - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Marineringstid: 1 døgn. Kogetid i trykkoger: 45 min.

# Ingredienser

1 letsaltet skinke på ca. 1 ½-2 kg
1 flaske halvtør hvidvin
2 skivede gulerødder
2 skivede løg
2 stilke blegselleri
8-10 hele peberkorn
6-8 stødte enebær
2 laurbærblade
2 tsk tørret rosmarin

* Tilberedning

Kom skinken i en dyb skål og hæld hvidvinen over sammen med grønsager og krydderier.
Lad skinken marinere heri 1 døgn.
Vend den af og til under marineringen.
Kom skinke og grønsager fra marinaden i trykkogeren.
Si marinaden og hæld den i gryden.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad den koge i 45 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Vinskyen serveres til sammen med (nye) kartofler og (nye) grønsager.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her