Marineringstid: 1 døgn. Kogetid i trykkoger: 45 min.
# Ingredienser
1 letsaltet skinke på ca. 1 ½-2 kg
1 flaske halvtør hvidvin
2 skivede gulerødder
2 skivede løg
2 stilke blegselleri
8-10 hele peberkorn
6-8 stødte enebær
2 laurbærblade
2 tsk tørret rosmarin
* Tilberedning
Kom skinken i en dyb skål og hæld hvidvinen over sammen med grønsager og krydderier.
Lad skinken marinere heri 1 døgn.
Vend den af og til under marineringen.
Kom skinke og grønsager fra marinaden i trykkogeren.
Si marinaden og hæld den i gryden.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad den koge i 45 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Vinskyen serveres til sammen med (nye) kartofler og (nye) grønsager.