Steg et stykke fisk
eller kød på grillen og server med en god salat - det er nemt, lækkert og
sommerligt.
Arbejdstid: 30 min.
Marinering: 5 min. Grilltid: 20 min. Ikke fryse-egnet (4 personer)
#
4 stykker
laksefilet, i alt 600 g
1 bdt bredbladet
persille
1 fed hvidløg
1 usprøjtet citron
1 spsk olie
Salat:
1-2 grønne squash
1-2 gule squash
2 røde peberfrugter
2 spsk olie
2 spsk balsamico
vineddike
1 fed hvidløg
salt og peber
Tilbehør: brød
*
BEGYND MED SALATEN:
Skær de to slags squash i lange tynde skiver, pensl dem med olie og steg dem et
par min. på hver side på en varm grill.
Skær peberfrugterne
i kvarte og grill dem næsten sorte på skindsiden.
Træk skindet af dem
og skær dem i strimler.
Læg grønsagerne i en
skål og vend dem sammen med balsamico, knust hvidløg, salt og peber.
Hak persille,
hvidløg og revet citronskal sammen og tilsæt citronsaft, salt og peber.
Vend laksen i
marinaden og lad den trække 3-5 min.
Tag laksestykkerne
op af marinaden og dup dem tørre med køkkenrulle.
Pensl dem med olie
og steg dem på den varme grill ca. 8 min.
Server med
squashsalat og brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin