500 g kaninkød
1-2 fed hvidløg
3 spsk kikomansoya
1 glas sherry
2 spsk Maizenamel
2 tsk stødt ingefær
1 porre
1 rød peberfrugt
2 tomater
200 g bønnespirer
2 dl bouillon
Kaninen koges, hvorefter den skæres i fine strimler og marineres i en lage af:
Sherry, kikomansoya, knust hvidløg, friskkværnet peber, Maizenamel og stødt ingefær. Blandingen sættet et køligt sted evt. i køleskab et par timer.
Påse at al kødet er dækket af marinaden, vend kødet et par gange.
Porre skæres i tynde ringe, peberfrugterne i tynde strimler og tomaterne deles i kvarte. Det marinerede kød tages op af marinaden og brunes let i meget varm olie/smør. Grønsagerne vendes i det brunede kød.
Tilsæt marinaden og bouillon og lad retten småsnurre i ca. 10 min.
Smag til med salt og evt. lidt kikomansoya.
Serveres med lune flûtes og kikomansoya.