Logo

Marineret kalvelever.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marineret kalvelever.

500 g kalvelever

Marinade:

5 cl balsamico eddike

5 cl vand

1 spsk hakkede friske rosmarinblade

1 tsk finthakkede laurbærblade

25 g smør

½ tsk groft salt

friskkværnet peber

Grønsager:

25 g smør

3 løg i halve ringe (ca. 250 g)

2 røde peberfrugter i halve ringe (ca. 250 g)

6 små tomater i kvarte (ca. 400 g)

½ tsk groft salt

friskkværnet peber

Tilbehør: 800 g kogte kartofler

 

Skær leveren i ca. 1 cm tykke skiver og rens dem for hinder og evt. årer.

 

Marinade: Bland eddike, vand og krydderurter i en plastikpose, egnet til madvarer. Kom leverskiverne i posen og luk den.

Vend godt rundt og lad leverskiverne marinere i køleskabet i ca. 1 time.

Lad smørret blive gyldent i en pande.

Tag leveren op af marinaden.

Steg leverskiverne ved jævn varme ca. 3 min. på hver side.

Drys med salt og peber og lad leveren hvile tildækket i et fad i ca. 10 min.

 

Grønsager:

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits løg og peberfrugter i ca. 2 min. Tilsæt tomater, salt og peber.

Svits i yderligere ca. 2 min. og smag grønsagerne til.

 

Ved serveringen: Fordel lidt af de varme grønsager på leverskiverne.

Server resten af grønsagerne i en skål ved siden af.

Fryseegnet: Ja, grønsager

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her