5-600 g kalvelever i tynde skiver
1 ½ spsk olie
saft af 1-2 lime
1 spsk friskhakket merian
kværnet peber
2 majskolber
2 courgetter
2 røde peberfrugter
1-2 spsk friskhakket merian
1 ½ spsk olie
salt og peber
Tilbehør: evt. brød
Pisk olie og limesaft sammen og vend merian og peber i.
Læg leverskiverne i et fladt fad med kant og hæld marinaden over.
Lad dem trække koldt 1 time.
Skær eller pil majskornene fra kolberne.
Skær courgetter og peberfrugt i små terninger.
Varm olien op på panden eller i en wok og rist først majsene til de "popper" let og er lysebrune.
Tag dem af og drys med salt.
Rist derefter hurtigt de andre grønsager et par minutter. Bland majsen i
sammen med merian og krydr med salt og peber.
Tag leverskiverne op af marinaden, dup dem evt. lidt og steg dem på en tør pande eller på grill.
De skal kun stege 2 minutter på hver side.
Server ovenpå grønsagerne.