Logo

Marineret kalkunbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g kalkunbryst (helt stykke, gerne med skind)
Marinade:
2 dl rødvin
½ dl olivenolie
1 spsk kinesisk soja
1 spsk citronsaft
3-4 spsk sukker
2 fed presset hvidløg
olie til stegning
1 ½ dl piskefløde
salt og peber

Læg kalkunbrystet med marinade i en plastpose og lad det trække i køleskabet mindst 3 timer.
Varm en stegegryde med olie godt op. Dup kalkunbrystet tørt, gnid det med salt og brun det på alle sider. Hæld marinade (og evt.vand) ved og lad det småstege 1 time under låg.
Tag stegen op og skum fedtet af skyen, tilsæt piskefløde og smag til med salt og peber.
Kan også smeges til med basilikum, estragon eller timian.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her