Logo

Majssalat med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majssalat med bacon

 

Grill sommerens søde majskolber og peberfrugter så gider børnene godt spise salat.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. (+ tid til optænding af grill) Stegetid: ca. 20 min.

 

#

2-3 friske majskolber

2 røde peberfrugter

200 g røget bacon

6-8 store blade romainesalat

200 g cherry tomater

2 spsk olie

2 spsk frisk limesaft

salt og peber

Tilbehør:

evt. boller eller brød

*

 

Tænd grillen mindst ½ time før brug.

Overfladen på grillkullene skal være grå, og alle flammerne væk, før du kan grille.

 

Åbn majskolberne, og fjern skægget (de små tynde tråde) og dækbladene.

Grill majskolber og peberfrugter på alle sider, til de er gennemvarme (ca. 20 min.).

Skær stilken fra peberfrugterne, og fjern kernerne.

Skær peberfrugterne i mindre stykker, og skær kernerne fra majskolberne.

Skær bacon i terninger, og steg dem sprøde på en slip let-pande i ca. 10 min.

Kasser pandefedtet.

Riv salaten i mindre stykker, skær tomaterne i halve, og bland med majs, peberfrugter, stegt bacon, olie og limesaft.

Smag til med salt og peber.

Server som tilbehør, i boller eller med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her