Logo

Majspandekager 2 gode opskrifter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majspandekager 2 gode opskrifter


Majspandekager giver behagelig mæthed.


# Ingredienser:

3 æg.

25 g fuldkornshvedemel

100 g hvedemel.

4 dl mælk.

2 dl majs.

Olie til bagning.


* Tilberedning:

Æg piskes sammen med mel og mælk.

Bland majsene heri.

Kom olie på panden.

Hæld 1 dl dej på.

Bag til pandekagen er lysebrun.

Server med tomatsalsa.

 

Majspandekager 2 gode opskrifter

...............................................................

 

Majspandekager 2 gode opskrifter


Majspandekager med tomatsalsa 

Til 1 person:
#

30 g hvedemel
¼ tsk bagepulver
½ dl kærnemælk
100 g frosne majs
½ æg
½ dl persille

lidt olie

 

Salsa:
¼ avocado
1 forårsløg
2 tomater
lidt citronsaft
salt og peber

rød chili

*


Tilberedning

Bland mel og bagepulver, og kom mælken i, mens du pisker.

Når det er rørt godt igennem, røres majs, pisket æg og hakket persille i, og pandekagerne steges på slip let-pande penslet med 2 dråber olie.

Lav nu en grov salsa af avocado i små stykker, hakkede forårsløg, tomater i mindre stykker, der smages til med citron, salt og peber og lidt hakket chili.

Server pandekagerne i en lille stak, og læg salsaen ved.

 

...........................................



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her