Majspandekager giver behagelig mæthed.
# Ingredienser:
3 æg.
25 g fuldkornshvedemel
100 g hvedemel.
4 dl mælk.
2 dl majs.
Olie til bagning.
* Tilberedning:
Æg piskes sammen med mel og mælk.
Bland majsene heri.
Kom olie på panden.
Hæld 1 dl dej på.
Bag til pandekagen er lysebrun.
Server med tomatsalsa.
...............................................................
Majspandekager med tomatsalsa
Til 1 person:
#
30 g hvedemel
¼ tsk bagepulver
½ dl kærnemælk
100 g frosne majs
½ æg
½ dl persille
lidt olie
Salsa:
¼ avocado
1 forårsløg
2 tomater
lidt citronsaft
salt og peber
rød chili
*
Tilberedning
Bland mel og bagepulver, og kom mælken i, mens du pisker.
Når det er rørt godt igennem, røres majs, pisket æg og
hakket persille i, og pandekagerne steges på slip let-pande penslet med 2
dråber olie.
Lav nu en grov salsa af avocado i små stykker, hakkede
forårsløg, tomater i mindre stykker, der smages til med citron, salt og peber
og lidt hakket chili.
Server pandekagerne i en lille stak, og læg salsaen ved.
...........................................