4 burgerboller
Rucola
Burger:
350 g majskerner
1 hakket løg og hvidløg efter smag
1 dl hakket persille
1 dl hvedemel
1 dl havregryn
2 æg
Salt peber
Olie til stegning
Rodfrugtcreme:
1 stor gulerod
Et lille stykke selleri
Et lille stykke hvidkål
1 spsk kapers
Ca. 3 spsk god mayonnaise
1-2 spsk yoghurt
½ tsk karry
1 lille tsk dijonsennep
Citronsaft
Kom alle ingredienserne til burgerne i en skål og rør dem sammen.
Form massen til 4 flade burgere og steg dem i olie på en pande, ca. 3 min på hver side.
Riv gulerod og selleri og snit kålen fint.
Rør det sammen med kapers, mayonnaise og lidt yoghurt.
Smag til med salt, peber, karry, sennep og citronsaft.
Lun burgerbollerne og servér dem med majsburgere, rucola og rodfrugtcreme.
Rodfrugtcremen smager også dejligt til fx. stegt fisk eller kylling