2 ds majs
3-4 grillpølser
1 ds flåede tomater
salt og friskkværnet peber
¼ tsk merian
2 spsk smør eller margarine
4 spsk hvedemel
2,5 dl mælk
4 æg
3 spsk rasp
Tilbehør: blandet salat i Tomatmarinade - se Tillæg
*
Lad majskornene dryppe godt af og læg dem lagvis i smurt gratinfad med lodrette sider med de udskivede pølser og afdryppede tomater.
Drys salt, peber og merian mellem lagene.
Bag fedtstoffet af med hvedemelet og spæd med mælken.
Lad det koge nogle minutter og tag gryden af varmen.
Rør 2 hele æg og 2 æggeblommer i dejen lidt efter lidt og vend til slut 2 stiftpiskede æggehvider i.
Hæld det i fadet og drys med rasp.
Bag gratinen i ca. 50 minutter ved 225°C.
Server den straks og server blandet salat til.
lodrette sider med de udskivede pølser og afdryppede tomater.
Drys salt, peber og merian mellem lagene.
Bag fedtstoffet af med hvedemelet og spæd med mælken.
Lad det koge nogle minutter og tag gryden af varmen.
Rør 2 hele æg og 2 æggeblommer i dejen lidt efter lidt og vend til slut 2 stivpiskede æggehvider i.
Hæld det i fadet og drys med rasp.
Bag gratinen i ca. 50 minutter ved 225°C.
Server den straks og server blandet salat til.