Logo

Majsgratin med pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majsgratin med pølser

 

2 ds majs

3-4 grillpølser

1 ds flåede tomater

salt og friskkværnet peber

¼ tsk merian

2 spsk smør eller margarine

4 spsk hvedemel

2,5 dl mælk

4 æg

3 spsk rasp

Tilbehør: blandet salat i Tomatmarinade - se Tillæg

*

Lad majskornene dryppe godt af og læg dem lagvis i smurt gratin­fad med lodrette sider med de udskivede pølser og afdryppede to­mater.

Drys salt, peber og merian mellem lagene.

Bag fedtstoffet af med hvedemelet og spæd med mælken.

Lad det koge nogle minutter og tag gryden af varmen.

Rør 2 hele æg og 2 æggeblommer i dejen lidt efter lidt og vend til slut 2 stiftpiskede æggehvider i.

Hæld det i fadet og drys med rasp.

Bag gratinen i ca. 50 minutter ved 225°C.

Server den straks og server blandet salat til.

lodrette sider med de udskivede pølser og afdryppede to­mater.

Drys salt, peber og merian mellem lagene.

Bag fedtstoffet af med hvedemelet og spæd med mælken.

Lad det koge nogle minutter og tag gryden af varmen.

Rør 2 hele æg og 2 æggeblommer i dejen lidt efter lidt og vend til slut 2 stivpiskede æggehvider i.

Hæld det i fadet og drys med rasp.

Bag gratinen i ca. 50 minutter ved 225°C.

Server den straks og server blandet salat til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her