Logo

Mørbradbøffer, Kinesiske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mild, dansk mørbrad og vilde, eksotiske krydderier!

Mild, dansk mørbrad og vilde, eksotiske krydderier!

 

250 g ananas

2 røde peberfrugter

2 løg

2 hvidløgsfed

2 røde chilier

2 spsk (oliven)olie

6 mørbradbøffer (à 50 g)

5 spsk sojasauce

1-2 spsk sukker

25 g ristede jordnøddekerner

 

Ananas frugtkød skæres i terninger.

Peberfrugter skæres i kvarte, udkernes og skæres i terninger.

Løg skæres i smalle både.

Hvidløgsfed skæres i fine skiver.

Røde chilier udkernes og skæres i fine strimler.

2 spsk olie varmes op på en pande.

6 mørbradbøffer saltes og steges i det varme fedtstof i 3-4 minutter på hver side.

De tages op og holdes varme.

Hvidløg og chili kommes på panden og svitses et øjeblik.

Peberfrugt og løg tilsættes og steges i 2 minutter ved middel varme under stadig omrøring.

Ananas, sojasauce, sukker og 3 spsk vand tilsættes, og det hele koges i 2 minutter.

Mørbradbøfferne varmes et øjeblik i saucen og serveres med ristede jordnøddekerner.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her