Logo

Mørbrad stegt som vildt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor svinemørbrad uden hinde
3 skiver røget flæsk eller bacon
smør
3 dl kaffefløde
2 dl piskefløde
kinesisk soya
kulør
2-3 spsk ribsgelé
salt
peber
kartofler

Røget flæsk eller bacon skæres i terninger og brunes sammen med mørbraden i smør. Derefter tilsættes kaffefløde, ribsgelé og kinesisk soya. Mørbraden vendes af og til, og steges videre i ca. 20 minutter.

Den tages op og i panden laves saucen med piskefløde og lidt mere ribsgelé. saucen tilsættes kulør og kinesisk soya. Skal saucen være tyk må den jævnes.

Kødet skæres på skrå i skiver og anrettes på et fad med ribsgelé og syltede asier. Lidt sauce hældes over og mørbraden serveres med kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her