1 dl appelsinsaft
½ bouillonterning
1 stk sennep
salt og peber
citronsaft
2 spsk tyttebærkompot
4 kiwifrugter
4 mørbradbøffer a 80 g
2 spsk olie
Appelsinsaften hældes i en passende stor skål og sættes i ovnen med låg i 2 minutter ved 100%.
Bouillonterningen smuldres over, og blandingen sættes i ovnen igen i 2 minutter ved 100%.
Smag til med sennep, salt og citronsaft.
Tyttebærkompotten røres i.
Bruningsfadet forvarmes 5 minutter ved 100%.
Mørbradbøfferne krydres med salt, peber og en anelse sennep og brunes i 1 ½ minut ved 100%.
Kiwifrugterne skrælles og skæres i skiver.
Appelsinsaften opvarmes 1 minut ved 100%.
Mørbradbøfferne anrettes på et fad med kiwifrugterne og serveres med saucen.
Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%