Logo

Lynrisotto med skaldyr, lime og purløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lynrisotto med skaldyr, lime og purløg

 

180 g lynrisotto (fås i større supermarkeder)

2 fintsnittede skalotteløg

5 dl fiske- eller hønsebouillon

1 ps. blandet skaldyr (fås på frost i større supermarkeder)

lidt frisk rosmarin

½ spsk smør

olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olivenolie i en gryde, og sauter ris, løg og rosmarin i 1 minut.

Tilsæt kogende bouillon lidt efter lidt.

Kog herefter risene efter anvisning.

I de sidste 4-5 minutter tilsættes skaldyr.

Når risene er møre, vendes de med smør (kan undlades).

Krydr med salt og peber.

Server risottoen rygende varm.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her