12 skiver toastbrød (ca. 350 g)
Pizzafyld:
1 dåse tun i vand (ca. 185 g)
1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
4 tomater i små tern (ca. 200 g)
8 forårsløg i 1 cm skrå ringe (ca. 125 g)
1 dl kapers uden lage (ca. 60 g)
2 tsk sød chilisauce
200 g Karoline's PizzaOst
2 tsk tørret oregano
Tilbehør: 300 g grøn salat
Læg brødskiverne tæt sammen, til en "pizzabund", på en plade med bagepapir.
Pizzafyld: Lad tunen dryppe af i en sigte.
Rør tunen sammen med tomatpuré, tomattern, forårsløg, kapers og chilisauce. Fordel fyldet på "pizzabunden".
Bag "pizzaen" nederst i ovnen ca. 22 min. ved 200°C.
Tag pladen ud af ovnen efter ca. 15 min.
Drys "pizzaen" med ost og oregano og bag den færdig øverst i ovnen ca. 7 min. eller til osten er gylden.
"Pizzaen" kan tilberedes med hakkede løg i stedet for forårsløg og med Karoline's Mozzarella i stedet for PizzaOst.
Ikke fryseegnet