Logo

Langtidsstegt oksefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg afpudset oksefilet
½ tsk salt
groftkværnet peber
1 spsk smør eller olie
 
Gnid kødet med salt og peber.
Brun den godt på alle sider i en pande i lidt smør eller olie.
Læg den i en bradepande og sæt den i ovnen ved 100-120ºC.
Steg fileten ca. 30-45 minutter, afhængig af hvor rødt kødet skal være.
Bruges der stegetermometer skal centrumstemperaturen være:
55-60ºC for rød
60-64 for rosa
65-68 for gennemstegt
Stegen skal stå lidt og trække inden der skæres af den.
 

Tips: En stor oksefilet, som ikke kan være på panden brunes først i ovnen ved 250ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 8.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her