Logo

Langtidsstegt oksebov med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 del bov skåret i ½ cm tykke skiver
1 del tomat i tykke skiver
saft fra en citron
3 fed hvidløg
lidt olivenolie
salt
friskkværnet peber

Bland alle råvarerne godt rundt og bag det i et ovnfast fad med alufolie over i 2 ½ time ved 220°C.
Bag videre ved 220°C i ca. 1 time, til det bruner og væden er så godt som fordampet.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her