Logo

Oksekød med svampe, ingefær og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 beefsteaks
250 g champignoner
1 stort løg
1 tomat
1 tsk ingefær
2 tsk Maizena
2 spsk vand
1 spsk kinesisk soya
olie
lidt risvin eller tør sherry

Kødet skæres i meget tynde skiver.
Champignonerne renses og deles i kvarte.
Tomat og løg skæres i tynde skiver.
Olien varmes i en wok.
Løget vendes i og steges til det gyldner.
Derefter tilsættes kød, tomat og champignoner.
Det hele steger ved stærk varme i 2-3 minutter.
Til sidst jævnes med en rørt blanding af Maizena, vand, soya, ingefær og risvin.
Ris vil være naturligt tilbehør, men kogte nudler passer også fint.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her