500 g oksekød
200 g spinatblade
1 moden mango
2 chilier, milde, grønne
3 spsk vegetabilsk olie
2 spsk sojasauce
2 spsk østerssauce
3 spsk sursød sauce
½ bdt. thaibasilikum
Skyl kødet, dup det tørt, og skær det i strimler.
Skyl spinaten godt under rindende vand, slyng den tør, og skær den groft.
Skræl mangoen, og skær frugtkødet i ruder.
Skyl chilierne, og skær dem ud i stykker.
Brun kødstrimlerne kraftigt i den samme olie.
Spæd med soja- og østerssauce, og rør det godt sammen.
Kom så mangostykkerne ned til kødet.
Varm olien op i wokken, og brun spinat og chili kraftigt heri, og tag det så op.
Tilsæt til sidst igen spinat og chili, og bland det med kødet.
Smag til med sursød sauce, og server drysset med thaibasilikumblade.