Logo

Lammekølle med salat af fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g lammekølle (fx. af inderlåret eller lårtungen)
1 stk fennikel
2 g bukkehornsblade
5 g bukkehorns frø, knuste
10 stk appelsinfilet
½ dl appelsinsaft
2 dl lammefond (Afkog af lammeben, kogt i ca. 3 timer med grønt)
1 fed hvidløg
2 spsk røget olivenolie
 
Lammekøllen saltes og pensles med røget olivenolie og grilles til den er som man ønsker. (Husk at lade kødet hvile)
Fennikel renses og deles i dens naturlige lameller og grilles til de er møre, hvorefter de blandes med bukkehornsblade, bukkehorns frø, knust hvidløg og appelsinsaften.
Nu lunes lammefonden som smages til med røget olivenolie og saften fra
fenniklen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her