4 lakseskiver á 175 g pr. stk
1 spsk hvidløgsolie til pensling
2 lime, saften heraf
Salt
Peber, friskkværnet
2 avocadoer
3 spsk limesaft
1 spsk afdryppede kapers
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 knsp.cayennepeber
½ tsk salt
Pensel lakseskiverne med hvidløgsolien og steg dem på en meget varm pande, til de er gyldne og sprøde. Krydres med salt og peber. Lad limesaften koge med de sidste minutter af stegningen. Lad lakseskiverne hvile på panden inden servering i et par minutter.
Halvér avocadoerne og fjern stenene. Udhul dem med en ske og blend kødet sammen med limesaften til en grov konsistens. Rør mosen med resten af ingredienserne, smag til med salt og peber.
Tilbered puréen max ½ time før servering, og stil den tildækket i køleskabet.
Hertil serveres en grøn blandet salat og majschips.