Logo

Laks med safran og babyspinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

laks, ørred eller havkat kan også bruges til denne dejlige pastasalat

450-500 g laks uden skind (ørred eller havkat kan også bruges).

1 løg
2 fed hvidløg
1 dl hvidvin
½ tsk safrantråde
3 dl fløde
saft af ½ citron
300 g frisk pasta
200 g babyspinat

 

Kog snittet løg og knust hvidløg mørt i hvidvin med safran.

Kog ind til en tredjedel.

Tilsæt fløde, og kog lidt ind igen.

Smag til med citronsaft, salt og peber.

Kog pastaen efter anvisningen, og lad den dryppe godt af.

Vend den i den kogende fløde sammen med stykker af laks og frisk babyspinat.

Lad simre i ca. 1-2 min.  


Tip! Pynt evt. med dild eller kørvel. Safran kan erstattes med gurkemeje eller chili.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her