Logo

Laks med honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stykker laks á 125 g
1 spsk olie
15 g smør
3 spsk honning
10 g frisk ingefær
1 lime
salt
peber

Steg laksen gylden på begge sider i smør og olie, drys med salt og peber.
Rør honning sammen med finthakket ingefær og fordel det over laksen.
Sæt det i ovnen ved 200º i ca.5 min.

Server med limebåde, grønsager og fx. ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her