600 g laksefilét
1 spsk Worcestershire sauce
½ tsk paprikapulver
½ tsk hvid peber
½ tsk cayennepeber
½ tsk hvidløgssalt
1 tsk tørret dild
20 g smør
200 g løg, finthakket
200 g grøn peberfrugt, finthakket
2 stilke bladselleri, finthakket
2 dl fiskebouillon
1 tomat flået og grofthakket
Opvarm ovnen til 180º.
Smør et ovnfast fad med olie eller smør, anret laksefiléterne heri. Dryp Worcestershire saucen over, bland paprika, peber, cayennepeber, hvidløgssalt og dild, og drys det på laksefiléterne. Stil fadet til side.
Smelt smørret på en stegepande og svits løg, peberfrugt og selleri i 5 minutter. Tilsæt fiskebouillonen og tomaten, og lad det simre i 5 minutter. Hæld grønsagsblandingen over laksefiléterne og bag dem i ovnen i 20 - 30 minutter.
Hertil serveres nykogt ris eller pasta.